Binnen de discipline interim-management komen de andere expertises van Mistral Support samen. Een bedrijf worstelt met een vraagstuk en roept de hulp in van een externe en onpartijdige deskundige in.

Mistral Support kan die rol van onafhankelijke en objectieve deskundige met verve vervullen. Ons bureau profileert zich niet als alleswetende
autoriteit, maar gelooft heilig in samenwerking. Door intensief samen te werken met de P&O-mensen wordt gezocht naar de beste oplossing voor
een bepaald vraagstuk.

Die vraagstukken van een opdrachtgever kunnen zowel van beleidsmatige als van operationele aard zijn. Medewerkers die gecoacht, getraind of begeleid moeten worden, een onderzoek naar de bedrijfscultuur, motivatie of het ziekteverzuimbeleid: de diversiteit aan opdrachten laat zich niet onder één noemer brengen.

Door dagelijks en direct contact krijgt Mistral Support bij interim-projecten nog meer feeling met een organisatie. Bovendien kan het bureau als onafhankelijke deskundige die boven de partijen staat, de angel uit prangende kwesties halen.

Mistral Support komt, waait als een frisse wind door de organisatie en
verdwijnt weer.