Die vraag loopt als een rode draad door alle activiteiten van Mistral Support: een jong bureau dat bedrijven en overheidsinstellingen assisteert en adviseert bij het opleiden van haar medewerkers. Mistral Support is actief op drie fronten. Naast training en coaching zijn interim-projecten op het gebied van Human resource management de derde kerncompetentie.

Mistral Support heeft in een relatief korte periode veel ervaring opgedaan in opleidingsland. Van het trainen van bepaalde vaardigheden en technieken tot detachering op P&O-afdelingen: het bureau bestrijkt het hele vakgebied van personeel en organisatie. Hoewel ‘Mistral’ niet hecht aan specifieke disciplines en branches heeft het bureau bijzondere expertise op het gebied van zakelijke dienstverlening, onderwijs, horeca, bouw, techniek en detailhandel. Ook voor omvangrijke en complexe opdrachten kunt u bij ons terecht. Mistral Support werkt intensief samen met een netwerk van trainers, coaches, adviseurs en bureaus en is daarnaast lid van de brancheorganisatie Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement (NVP) en de Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO)

De naam Mistral Support refereert aan de frisse wind die geregeld door Frankrijk waait. Een frisse wind kan van tijd tot tijd heilzaam werken voor elk bedrijf. Mistral Support kijkt objectief en onbevooroordeeld met andere ogen naar processen, gedragingen en interactie op de werkvloer.